Het Aumm Instituut geeft meer dan vijfentwintig jaar workshops en trainingen aan studenten uit heel Nederland en België rond de thema's Primal Rebirth®  therapie, 'heel het innerlijke kind', traumaheling, familieopstellingen, 'essencework' en relatietherapie. In die jaren hebben honderden mensen onze opleidingen gevolgd. 

Het instituut bestaat uit twee pijlers: Aumm, Instituut voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling wordt geleid door Vasna en Jan. Aumm Verdieping en Professionalisering wordt geleid door Omkar en Divyam. Hieronder lees je meer over hen.

Wie zijn wij:

Omkar en Divyam Omkar Dingjan (1952) werkt sinds 1980 met verschillende ontwikkelings- en therapeutische groepstechnieken. Hij is sinds 1987 sannyasin van Osho. Samen met Divyam heeft hij de Primal Rebirth® therapie ontwikkeld, een spirituele groeitherapie die ook in de vorm van een opleiding wordt gegeven. Omkar volgt de laatste ontwikkelingen op het gebied van familie opstellingen & systemisch werk, co-dependency, traumatherapie, 'essencework' en innerlijk kind werk. Samen met Divyam heeft Omkar de meerjarige beroepsopleiding 'primal rebirth therapie' ontwikkeld, de training 'familieopstellingen' en de 'primal somatic traumahealing'. Daarnaast geeft hij supervisie, open workshops en dagen, verdiepings- en professionaliseringstrainingen en creëert hij een veld waar ook diverse docenten en therapeuten uit de hele wereld hun werk komen delen. Zijn passie ligt bij meditatie en het creëren van een omgeving waarin mensen bewustwording en spirituele & persoonlijke groei kunnen vinden. Omkar is geregistreerd bij de NIBIG.

Divyam Kranenburg (1955) werkt vanaf 1985 samen met Omkar. Zij is sinds 1983 sannyasin van Osho. Naast de opleiding, losse dagen, workshops en supervisie is Divyam werkzaam binnen haar praktijk waarin ze individuele therapie geeft, onder andere Primal Rebirth®therapie, traumatherapie, Postural Integration, systemisch werk en relatietherapie. Daarnaast vooral supervisie.

Tevens volgt zij regelmatig workshops en retreats in lichaamsgerichte (trauma) therapie, 'essencework', systemisch werk en meditatie. Zij is o.a. Somatic Experience Practitioner. (traumatherapie) Daarnaast volgde zij diverse andere trainingen rond traumatherapie, hechtingsproblematiek en relatiewerk. Met Omkar creëerde zij de beroepsopleiding Primal Rebirth therapie, de training Primal Somatic Traumahealing' en 'familie opstellingen en systemisch werk'. Tevens organiseren zij samen diverse verdiepings- en professionaliseringstrainingen en nodigen docenten uit binnen- en buitenland uit om in het Aumm Instituut hun werk te delen.

Haar hart ligt vooral in het geven van een liefdevolle en veilige persoonlijke begeleiding. Divyam is geregistreerd bij de beroepsvereniging SBLP en de koepelorganisatie RBGZ.

Samen schreven zij drie boeken. Op deze pagina lees je daar meer over. 

 

Vasna en Jan aangepast

Vasna van Haalen (1969) en Jan Bosma (1962) geven leiding aan Aumm, Instituut voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Vasna en Jan geven samen met een aantal gastdocenten de opleiding PRT, de opleiding en workshops familieopstellingen, de opleiding en workshops traumatherapie en geboortewerk.

Hun hart ligt bij het op een liefdevolle en deskundige manier begeleiden van mensen die onderweg zijn naar meer leven vanuit hun essentie. 

Alle twee zijn zij geïnspireerd door het werk van Osho. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van innerlijk kind werk, familieopstellingen, man-vrouw werk, co-dependency en relatietherapie en Primal Somatic Traumahealing. Ieder heeft een eigen praktijk voor lichaamsgerichte therapie waarin zij individueel met mensen werken. Alle twee zijn geregistreerd bij de beroepsvereniging SBLP.

Vasna en Jan zijn getrouwd en hebben samen twee kinderen.