heling van geboortetrauma in warm-water

Deze training is voor (aankomende) lichaamsgerichte therapeuten die willen leren werken met de thema's rond de geboorte, met (warm-water) rebirthing en heling van vroeg trauma. Belangrijk is dat je ruime ervaring hebt met rebirthing en daar al mee kunt werken. We zullen de belangrijkste onderdelen van traumaheling behandelen. Theorie wordt afgewisseld met zelf ervaren, ademsessies, rebirthing in warm water en het geboorteproces zullen met elkaar geoefend en diepgaand ervaren worden. Je krijgt veel handvatten en tips over wat je kunt zien aan het lichaam, aan de reacties, bewegingen en patronen, over de geboorte.

Onderwerpen die aan bod komen:

-prenatale, perinatale en postnatale stress en trauma

-felt sense, hulpbronnen, penduleren, stapje voor stapje, ontladen, integratie en meditatie.

-diverse ademtechnieken, fysiologie van de ademhaling, middenrif.

-primaire reflexen, spieren en bewegingen die te maken hebben met de geboorte.

-de 4 geboortefases

-complicaties

-sociale systeem, hechting en regulatie

-warm water rebirthing


Warm-water rebirthing:

Warm-waterrebirthing is een bijzondere ervaring. Je kunt jezelf opnieuw geboren laten worden, met nieuwe voornemens en overtuigingen over hoe je je leven gaat leven!

Ergens is iets mis gegaan - door trauma, door conditionering of overbelasting. Vaak al zeer vroeg - bij de geboorte. Je lichaam reageert onbewust op prikkels en emoties, het zelfregulerend vermogen is verstoord en je reacties worden gestuurd door oude indrukken.

Als we een container hebben opgebouwd door middel van meditatie en bewustzijn, kunnen we onszelf dragen en rusten in zijn. We zullen contact gaan maken met de herinnering van het lichaam en het zelfregulerend vermogen herstellen. De warm-waterrebirthing kan een diepe meditatieve ervaring worden en onder andere het geboortetrauma helen. Terug naar je essentie. Warm-waterrebirthing is een heerlijke vorm van verbonden ademen, in een z.g. hot-tub. Het water is 38 graden, de temperatuur van de baarmoeder. In de warm-watersessie kun je in contact komen met je natuurlijke zijn, je essentie.

 

Prijs

€ 520,-
Kosten verblijf: zie agenda

Data

jan - 2022
jan - 2022

Aantal blokken

0

Agenda Heling van het geboortetrauma in warm water