Walking-In-Your-Shoes

Walking In Your Shoes (WIYS) is een fenomenologische benadering van zelfgenezing en innerlijke groei. Dit lichaam/geest-proces wordt ook wel het 'alternatief voor opstellingenwerk' genoemd en werd opgericht door de humanistische psycholoog dr. John F. Cogswell PhD, en acteur/regisseur Joseph Culp meer dan 25 jaar geleden en wordt veel gebruikt door therapeuten, kunstenaars, levenscoaches en gezondheidswerkers over de hele wereld. Alleen al in Europa zijn er honderden gecertificeerde WIYS Facilitators, en het WIYS Instituut is momenteel gevestigd in Californië en Duitsland.

De Walking-methode gebruikt een vergelijkbare oriëntatie als systemische opstellingenwerk, maar gebruikt niet meerdere representanten om informatie uit het ‘veld’ te onthullen. In plaats daarvan kan een deelnemer uit de groep (de cliënt) een ‘Walker’ kiezen om het onderwerp of de rol te verkennen. In deze vierdaagse training, wordt een Walker begeleid om de voorouder van een cliënt te belichamen door middel van de empathische Walk, die een combinatie is van spontane fysieke beweging en focus op lichamelijke sensaties en psychologische afstemming. Dit kan worden gezien als een verlengstuk van Hellingers ‘Beweging van de ziel’ in combinatie met een diep lichaamsgericht onderzoek.

Deze verdiepingstraining is voor mensen die de basis training 'Opstellingen en systemische werk' hebben gedaan. of een vergelijkbare opleiding. Ook als je de Primal Rebirth opleising hebt gedaan of een lichaamsgerichte opleidng met o.a. opstellingen, ben je welkom.

Prijs

€ 560,-
Kosten verblijf: zie agenda

Data

wo 17 mei 18:00 t/m zo 21 mei 16:00

Aantal blokken

1

Agenda Walking-In-Your-Shoes
wo 17 mei 18:00 t/m zo 21 mei 16:00 Walking in your shoes
Peter de Vries
de Bron
Kosten verblijf: € 355,-