individuele relatietherapie of samen met je partner

Relatietherapie met Samarona. Voor individuele sessies of samen met je partner. 

Samarona is relatietherapeut en geeft in ons instituut de training 'Growing in love together' samen met Vasumati. Hij is  werkzaam in therapeutisch centrum Uta in Keulen en hij woont in Duitsland. We hebben hem bereid gevonden om jaarlijks een aantal dagen relatiesessies te komen geven in De Bron in Nijeholtpade. Wij zijn heel blij dat we gebruik kunnen maken van de kwaliteiten van een ervaren relatietherapeut als Samarona. Samarona is Nederlander, de sessies zijn dus gewoon in het Nederlands.

De sessies zijn bedoeld voor mensen die individueel thema's willen onderzoeken omtrent de (on-) mogelijkheden rondom relateren én voor stellen die hun relationele thema's willen onderzoeken en verdieping in hun relatie willen aanbrengen.

In de kolom hiernaast zie je welke dagen Samarona heeft ingepland om deze sessies te geven. Je vind hiernaast ook een drietal emailadressen waarmee je je voor deze sessies kunt aanmelden. Uiteraard zijn er voor iedere dag maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. We plannen in op volgorde van aanmelding.

 

 kosten:

  • single sessies: 60 min. € 90,- en 90 min. € 120,-
  • couple sessies: 60 min. € 100,- en 90 min. € 130,-

 

opgave via:

Divyam via info@aumm.nl

Vasna via vasna@aumm.nl

Samarona via sambuunk@gmx.de