Relatieproblematiek, seksualiteit en intimiteit, codependency (wederzijdse afhankelijkheid), het innerlijke kind en zijn of haar invloed op relaties en systemische paartherapie.

Wat is codependency?

english

Boekaanrader: 'Ik zie je - relatie in beweging'. Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg

De workshops worden door Vasumati en Samarona in het engels gegeven. Samarona spreekt ook Nederlands. Het is ook mogelijk om individuele relatiesessies bij een van hen te volgen.

24 t/m 28 oktober 2018

Vasumati en Samarona

Een stel functioneert het best als ze als een team zijn en elkaar in tijden van stress steunen en helpen reguleren. Dit houdt de bereidheid in om er samen zorg voor te dragen dat de relatie prioriteit krijgt. Het ‘relatiesysteem’ wordt het belangrijkst. Deze workshop is voor mensen die zoeken naar nieuwe impulsen voor hun relatie, voor stellen en singles die hun patronen willen onderzoeken en voor therapeuten die meer willen leren over het werken met relatieproblematiek.

16 t/m 20 okt. 2019

Vasumati

Over co-dependency, verlatingsangst, schaamte en afhankelijkheid versus onafhankelijkheid in relaties. In deze nieuwe benadering onderzoeken we relaties, met behulp van twee zeer creatieve methoden, psychodrama en interne familiesystemen.

Samarona Buunk

Samarona geeft binnen Aumm regelmatig een sessiedag 'relatietherapie'. Een sessie als ‘onderhoud’, of om te kijken waar jullie staan, of om bepaalde dingen bespreekbaar te maken en te onderzoeken. Deze sessies kun je individueel boeken of samen met je partner.

 

mei 2019 - juni 2020

Vasumati en Samarona

Relatietraining met methoden uit de systemsche relatietherapie, codependency, essencework en de hechtingstheorie.