praktijkmodule je eigen praktijk

als je een eigen praktijk wilt beginnen komt er nog al wat op je af. Plotseling sta je er min of meer alleen voor. Ineens ben je therapeut én ondernemer (in spé). Allerlei praktische zaken en instanties vragen om jouw aandacht. En tegelijkertijd zoek je cliënten om mee te werken en zoeken cliënten jou! Deze workshop gaat over de thema's waar je tegen aanloopt in de opbouw van je praktijk: kamer van koophandel, belastingdienst, beroepsverenigingen en administratie komen aan de orde.

Maar vooral: wat is jouw visie op jouw praktijk? Wat is jouw passie als therapeut en jouw uitdaging? Wat zijn jouw kwaliteiten en jouw expertise? Wat ga je doen en voor wie? Hoe ga je dat in de wereld brengen als zelfstandig werkend therapeut? De leidraad voor deze dagen zou je als volgt kunnen benoemen: voel, denk, wil, maak, doe & groei: creëer de praktijk die bij jou past! 

En vooral dus gaat het over inspiratie. Dat is misschien wel de belangrijkste drijfveer om mee te doen.

De workshop is voor mensen die fulltime aan het werk willen maar ook voor mensen die een paar cliënten willen begeleiden. Voor mensen die zich oriënteren op het therapeutschap kan de workshop eveneens zinvol zijn.