Voor mensen die werken of willen gaan werken als therapeut organiseren we een aantal praktijkmodules zoals psychopathologie, praktijkbegeleiding en groepsdynamica. De eerste twee zijn verplichte onderdelen van het afstudeerproces. Daarnaast organiseren we regelmatig supervisiebijeenkomsten voor mensen die hun therapeutschap willen professionaliseren.

1 maart | 10 mei | 21 juni | 13 sept. | 15 nov. 2018

Vasna en Jan

Ook in 2018 initiëren we een aantal praktijk-intervisiedagen. We geven vijf dagen per jaar rondom de thema’s ‘oefenen met PRT-technieken’ en praktijkbegeleiding. Praktische PRT oefen- & praktijkdagen voor therapeuten, studenten en mentoren. Studenten vanaf het derde jaar zijn van harte welkom.

12 t/m 14 april 2019

Samarona Buunk

Deze modules zijn voor iedereen die meer wil leren over groepsdynamica: zowel voor mensen die verantwoordelijkheid voor groepen dragen, alsook voor diegenen, die hun eigen rol als groepslid willen verdiepen.

| 15 juni | 6 sept | 31 okt. | 23 nov.

Omkar en Divyam

Supervisiedag, voor iedereen die de PRT opleiding of een soorgelijke opleiding heeft afgerond. Voor therapeuten of nog onder supervisie werkenden en/of mensen die een professionaliseringstraining hebben gevolgd. Vragen over het werk of over jezelf. We zullen vooral werken met opstellingen.

kijk voor alle data op deze pagina

Divyam of Vasna

In de afstudeerfase van de opleiding PRT zijn twee vormen van supervisie: groepssupervisie en individuele supervisie. Tijdens deze laatste kijkt de supervisor gedurende het afstudeertraject mee bij sessies die de therapeut-in-opleiding geeft aan een cliënt. 

22 - 24 maart 2019

Marlene Koekkoek

Voor mensen die de opleiding PRT, of een vergelijkbare opleiding hebben afgerond. Dit blok is een verplicht onderdeel bij afstuderen. Deelname in overleg met je supervisor. Enige ervaring in het werken met mensen is een voorwaarde.

11 juni en 13 oktober 2018

Divyam en de docenten van de training Primal Somatic Traumahealing

Het certificaat van de training Primal Somatic Traumahealing krijg je na het volgen van vier supervisiedagen of 24 uur groepssupervisie.

Op afspraak

Jan Bosma

Deze individuele supervisie gaat over zaken die rondom je praktijk, je therapeutschap en ondernemerschap van belang zijn. Doel is om krachtig te staan in je eigen praktijk.

Op afspraak

Divyam

Supervisiedagen voor therapeuten die de workshopreeks 'je eigen wijze weg' geven.

5 - 6 november 2019

Jan Bosma

Voor mensen die de opleiding (bijna) hebben afgerond en aan het werk willen in een eigen praktijk of zich hierop oriënteren. Dit blok is een verplicht onderdeel bij afstuderen. Naast het geven van praktische informatie is dit blok vooral bedoeld om je plannen te verkennen en geïnspireerd te worden door mensen in de zelfde fase van de opleiding.