praktijkmodules en supervisie

voor (aankomende) therapeuten

Voor mensen die werken of willen gaan werken als therapeut organiseren we een aantal praktijkmodules zoals psychopathologie, praktijkbegeleiding en groepsdynamica. De eerste twee zijn verplichte onderdelen van het afstudeerproces. Daarnaast organiseren we regelmatig supervisiebijeenkomsten voor mensen die hun therapeutschap willen professionaliseren.

prt-praktijk-intervisiedagen

dinsdag 12 sept. | donderdag 16 nov. 2017

Vasna en Jan

In 2017 initiëren we een aantal nieuwe praktijk-intervisiedagen. We geven vier dagen per jaar rondom de thema’s ‘oefenen met PRT-technieken’ en praktijkbegeleiding. Praktische PRT oefen- & praktijkdagen voor therapeuten, studenten en mentoren. Studenten vanaf het derde jaar zijn van harte welkom.

bekijken

praktijkmodule psychopathologie

22 - 24  sept. 2017

Marlene Koekkoek

Voor mensen die de opleiding PRT, of een vergelijkbare opleiding hebben afgerond. Dit blok is een verplicht onderdeel bij afstuderen. Deelname in overleg met je supervisor. Enige ervaring in het werken met mensen is een voorwaarde.

bekijken

praktijkmodule groepsdynamica

13 t/m 15 april 2018

Samarona Buunk

Deze modules zijn voor iedereen die meer wil leren over groepsdynamica: zowel voor mensen die verantwoordelijkheid voor groepen dragen, alsook voor diegenen, die hun eigen rol als groepslid willen verdiepen.

bekijken

supervisie je eigen praktijk 1op1

Op afspraak

Jan Bosma

Deze individuele supervisie gaat over zaken die rondom je praktijk, je therapeutschap en ondernemerschap van belang zijn. Doel is om krachtig te staan in je eigen praktijk.

bekijken

supervisie afstudeerproces PRT en gevorderden

groepssupervisie en Individueel

Divyam

In de afstudeerfase van de opleiding PRT zijn twee vormen van supervisie: groepssupervisie en individuele supervisie waarbij de supervisor meekijkt bij een sessie die de therapeut-in-opleiding geeft aan een cliënt. Ook na deze serie of na je afstuderen is er de mogelijkheid tot PRT-groepssupervisie

bekijken

supervisie alle werkvormen

21 mrt | 2 mei | 20 juni | 27 sept | 31 okt.

Omkar en Divyam

Supervisiedag, voor iedereen die de PRT opleiding of een soorgelijke opleiding heeft afgerond. Voor therapeuten of nog onder supervisie werkenden en/of mensen die een professionaliseringstraining hebben gevolgd. Vragen over het werk of over jezelf. We zullen vooral werken met opstellingen.

bekijken

praktijkmodule je eigen praktijk

20 - 21 maart 2018

Jan Bosma

Voor mensen die de opleiding (bijna) hebben afgerond en aan het werk willen in een eigen praktijk of zich hierop willen oriënteren. Dit blok is een verplicht onderdeel bij afstuderen.

bekijken

supervisie traumawerk

verspreid over 2017

Cateleyne Deodatus

Voor de training Primal Somatic Traumahealing krijg je een aanvulling op je certificaat na het volgen van vier supervisiedagen. Zie de website van Cateleyne Deodatus.

bekijken

je eigenwijze weg: supervisiedag

Op afspraak

Divyam

Supervisiedagen voor therapeuten die de workshopreeks 'je eigen wijze weg' geven.

bekijken