Het Covid-19 virus zorgt voor veel onrust in de samenleving. Er is een bijzondere en zeer uitdagende situatie ontstaan die ons aller aandacht verdient. Voor het Aumm Instituut heeft dit natuurlijk ook gevolgen. Daarover gaat dit schrijven.

Allereerst willen we ten overvloede opmerken dat we de gezondheid van onze deelnemers uiterst serieus nemen en vinden we het belangrijk de richtlijnen van het RIVM op te volgen en daar naar te handelen.

Concreet houdt dit in dat we op de komende dagen gaan kijken hoe we met deze situatie omgaan. Het kan zijn dat workshops en modules van specifieke trainingen worden verplaatst naar mei of juni. In dat geval brengen we rechtstreeks de deelnemers aan die opleidingsmodule, training of workshop daarvan op de hoogte. 

Daarnaast doen we een beroep op onze therapeuten, studenten, assistenten en docenten om adequaat en volgens de regels te handelen als het gaat om voorzorgsmaatregelen inzake persoonlijke hygiƫne om alles in het werk te stellen om verdere verspreiding van het Covid-19 virus te voorkomen. Wij adviseren hen dringend de regels die door de RIVM zijn opgesteld te volgen.

Nogmaals: we vinden het belangrijk om alles te doen wat nodig is om verdere verspreiding van het Covid-19 virus te beperken. We vinden het daarnaast ook belangrijk om ons gezonde verstand te gebruiken en om zorgvuldig af te wegen wat wel kan en wat niet kan. We vragen aan iedereen die aan onze trainingen en workshops deelnemen om datzelfde te doen. Bij twijfel kun je met ons overleggen. Hou onze website en nieuwsbrieven & mails in de gaten voor de meest recente informatie of stuur ons een mail.

Voor verdere en de meest recente informatie kijk je hier: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19.