Je zoekt persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Dan is één van onze basisworkshops iets voor jou.

We bieden een aantal losse basisworkshops aan voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen of bepaalde thema's waar ze terugkerend tegenaan lopen in hun leven willen onderzoeken. De workshops zijn geschikt voor mensen die nieuwsgierig zijn naar het hoe en waarom van hun gedrag, en die verder onderzoek willen doen en tools aangereikt willen krijgen om zich persoonlijk te ontwikkelen en meer zicht te krijgen op, soms onbewuste, hindernissen en overtuigingen in hun leven.

In Primal Rebirth® therapie staat het kind dat je eens was, centraal. Dat kind is opgegroeid in een situatie die voor hem of haar misschien niet altijd optimaal was. De ervaringen die we toen opdeden, maken tot op de dag van vandaag vaak nog steeds onderdeel uit van ons leven. Door die ervaringen zijn we soms op bepaalde terreinen van ons leven, als het ware stil blijven staan. Een deel van ons is kind gebleven. Bijvoorbeeld in het aangaan van relaties of in het niet verwerken van grote of minder grote traumatische ervaringen. Soms hebben we een negatief zelfbeeld ontwikkelt die verhindert om ons potentieel te verwezenlijken.

De nadruk ligt in onze workshops daarom steeds op het versterken van jou als volwassene: een werkelijk volwassen persoon is in staat verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar leven, gezonde grenzen te stellen, keuzes te maken en stappen te zetten. 

Voor mensen die zich willen ontwikkelen of bijscholen als lichaamsgericht psychotherapeut zijn onze basisworkshops vanzelfsprekend belangrijk. Ook voor bijvoorbeeld therapeuten die een lichaamsgerichte component aan hun manier van werken willen toevoegen, kunnen deze workshops of trainingen een belangrijke aanvulling vormen.

Gedurende het jaar zijn er verschillende meerdaagse workshops en trainingen die voor iedereen toegankelijk zijn. Soms kan een (telefonisch) intakegesprek een voorwaarde zijn.

Deze workshops zijn ieder op zich boeiende ervaringen. Het volgen van één van deze trainingen geeft, in overleg, ook toelating tot de opleiding PRT. Je kunt je telefonisch of per mail aanmelden voor de verschillende workshops. Via de aanmeldbutton onderaan de rechterkolom van iedere pagina, kun je ons direct een mail sturen.

Op deze pagina vind je een totaaloverzicht van de basisworkshops.