training, workshops en dagen familie-opstellingen

Een familie is een systeem. Elk lid van de familie, zelfs de mensen die er niet meer zijn, zijn energetisch nog altijd aanwezig in de familiestructuur. Zij beïnvloeden daarmee de andere leden. Ook de onderdrukte emoties van de familieleden zijn aanwezig en kunnen overgenomen worden door anderen in het systeem. Ergens in de lijn zal een lid van de familie zich identificeren met de gevoelens of de lotsbepaling van die ander. Dat gebeurt vanzelf, vanuit liefde, om het systeem compleet en heel te houden.

Wat zijn familie-opstellingen?

training familie-opstellingen en systemisch werk 2017-2018

april 2017 - april 2018

Omkar, Divyam, Ramateertha

Familie-opstellingen en systemisch werk slaat een brug tussen het psychotherapeutische werk en de bredere kijk op hoe ons leven wordt beïnvloed door een groter geheel.

bekijken

dagen familie-opstellingen en systemisch werk

18 febr. | 20 mei | 23 sept. |18 nov. 2017

Jan Bosma

Voor iedereen toegankelijke familie-opstellingendagen. Op deze dag kunnen vier of vijf mensen een opstelling neerzetten. Verder is er natuurlijk de mogelijkheid om als representant deel te nemen. 

bekijken

verdieping opstellingenwerk: het levensintegratieproces (LIP)

14 t/m 17 december 2017

Wilfried Nelles

Het levensintegratieproces (LIP) is een nieuwe vorm van therapeutisch werk met opstellingen. Het is ontwikkeld door Wilfried Nells op basis van zeven levensstadia. Via deze levensstadia ontstaan voor de deelnemer nieuwe mogelijkheden om te verbinden met de toekomst, via integratie met het verleden.

bekijken

supervisie- en verdiepingsdagen opstellingen

18 en 19 nov. 2017

Omkar en Divyam

Supervisie- en verdiepingsdagen voor mensen die de training familie-opstellingen en systemisch werk hebben gedaan.

bekijken

familie-opstellingen met Ramateertha

1 - 3 december 2017

Ramateertha

Ramateertha geeft deze module voor mensen die de drie jaren PRT hebben afgerond. Wat is je volgende stap? Waar zit je nu? Verdieping en integratie, of een verrassende opening in je proces.

bekijken

korte verdiepingstraining Beweging van de ziel

7 t/m 11 maart 2018

Module met Ramateertha, Omkar en Divyam

Alleen voor mensen die de training 'familie-opstellingen en systemisch werk' hebben gevolgd, of een soortgelijke training. Tevens module van de huidige training, dus beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

bekijken

Supervisiedag met Ramateertha --

30 nov. 2017

Ramateertha

Supervisie met Ramateertha voor de mensen die de Aumm opstellingen-training hebben gedaan.

bekijken