essence en seksualiteit voor vrouwen

The feminin, in all its dimensions - healing the feminin soul

Deze vrouwengroep is een veilige omgeving om jezelf, je lichaam en je seksuele energie te onderzoeken. We zullen ons hart openen voor onszelf en de andere vrouwen, het zusterschap weer een plek in ons leven geven.

We zullen werken met delen van het 'essencework', van Faissal en Almaas. In de andere vrouwen zul je herkenning en steun vinden.

Het wordt een helende reis voor vrouwen, met oefeningen, delen en onderzoeken, en tantrische meditaties. Terug naar onze bron. Bevrijding van dat wat je tegenhoudt om de prachtige vrouw te zijn die je bent! We zullen ons openen voor kracht en gratie, geraakt worden in ons hart en de liefde en passie voelen die we te geven hebben aan onszelf, elkaar, onze geliefden en de wereld.

We geven aandacht aan behoeftes en gevoelens, emoties en intuïtie, eerlijkheid en delen, waardoor we ons, met de steun van de andere vrouwen kunnen openen voor diepere lagen in onszelf en het goddelijke. Een helende reis naar onze verborgen diepten. Deze workshop wordt om het jaar gegeven en zal iedere keer anders zijn, je kunt dus ook meedoen als je de retreat al eens eerder hebt gevolgd.