Het essencewerk geeft ons een nieuw begrip gebaseerd op de integratie tussen therapie en meditatie. Essentie is, zoals de boeddhisten zeggen: onze Boeddha natuur. Dit werk helpt ons de weg naar onszelf terug te vinden. Deze modules zijn alleen toegankelijk voor mensen die voldoende ervaring hebben met lichaamsgerichte therapie en meditatie.

Wat is essence?

english

testimonials:

“Intensief, leerzaam en heel verhelderend. Vasumati met een verbluffende helderheid en precisie. Helemaal in tune met de groep.” -Monica

"Het volgen van de Essence blokken brengt me steeds dichter bij mijn essentie. Door de inquiry’s kan ik met compassie kijken naar mijn beperkende overtuigingen en ontstaat er ruimte voor nieuwe mogelijkheden Het samenspel van meditatie, theorie, inquiry en delen in de groep geeft een openheid en acceptatie die langzaam mijn weerstanden doet smelten. En dat geeft ruimte voor het steeds meer ervaren van eenheid en verbinding en dat is waar ik in de diepte naar verlang. De subtiele, zachte manier van werken smelt langzaam mijn weerstanden en laat mij zien wat er nog meer mogelijk is, alsof er een sluier opgelicht wordt en er allemaal nieuwe kleuren zichtbaar worden." - A

3 t/m 7 februari en 5 t/m 9 oktober 2022

Samarona Buunk

Essence retreat van twee maal 4 dagen over de enneagrammen. Je kunt het enneagram op een intensieve manier leren kennen, maar het is tegelijkertijd een retraite, een spirituele oefening in innerlijke transformatie. Het enneagram biedt een diep begrip van de samenhang tussen de persoonlijkheid en de spiritualiteit. Het is een instrument, om aan te komen bij je essentie.

Ramateertha

nieuwe data zodra bekend in de agenda

In onze visie is het doel van therapie een voorbereiding tot meditatie. Meditatie leert je om vrijer te worden van de identificatie met gevoelens, emoties en gedachten. Getuige zijn. In deze 4 dagen met Ramateertha gaan we op vakantie naar onszelf, letterlijk tot bezining komen.