Sadaya Goebertus

Mijn naam is Joanna Sadaya Goebertus, ik ben in 1963 geboren in Soest.

Sinds het behalen van mijn PRT-diploma in 2014 werk ik in mijn eigen praktijk ‘Sadaya’ in Groningen, praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie, waar ik naast groepswerk zowel individuele als relatietherapie geef. Ik ben tevens opgeleid en werkzaam als maatschappelijk werker, en begeleid zowel gezinnen als individuen.

Op mijn eigen pad leerde ik de weg naar binnen, naar het voelen, en naar het verhaal van mijn lichaam omdat ik merkte dat praten alleen niet helpend voor me was.

Dit bewustwordingspad heeft mij zoveel gebracht dat ik het graag wil doorgeven en ik begeleid je daarom graag op jouw pad van bewustwording en verbinding met alles wat er in jou leeft. Mijn missie en passie zijn om mensen te verbinden. Verbinding begint bij jezelf, met de reis naar binnen, naar wie je werkelijk bent. Vervolgens kun je je vanuit authenticiteit verbinden met de ander.

Ik ben gecertificeerd traumatherapeut, en ben tevens geschoold in relatietherapie, groepswerk en familieopstellingen. Als therapeut ben ik geregistreerd bij de SBLP.

Ik ben getrouwd met Darpan, en ben moeder van 3 prachtige kinderen en 4 bonuskinderen. Samen zijn we een trotse oma en opa.

www.praktijksadaya.nl