kennismakingsworkshops Aumm opleiding PRT

Niet ingepland.

Deze korte workshops bieden de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier met de opleiding, de trainers en onze manier van werken kennis te maken. Er is ook alle gelegenheid om je vragen te stellen en alle informatie te krijgen die je nodig hebt.

Er is een workshop in de ochtend (11.00 - 13.00) en er is 's middags een workshop (14.30-16.30 uur). 

's Avonds is er de mogelijkheid om deelnemen aan het swingende Aumm Meegafestijn.

Geef je op voor deze workshops via de aanmeldknop rechts op deze pagina of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je kunt een voorkeur voor één van beide workshops opgeven. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de workshop van jouw voorkeur. Dat is echter niet altijd mogelijk.

Een bijdrage in de kosten voor deze workshops is € 10. Dat is inclusief koffie, thee en koek.

Tijdens de workshop zijn ook sommige trainers van Je Eigenwijze Weg aanwezig. Er is ook tijd en ruimte om met hen kennis te maken en met de training Je Eigenwijze Weg die op verschillende plaatsen in het land wordt gegeven door bij Aumm afgestudeerde trainers/therapeuten. www.jeeigenwijzeweg.nl

Geef je op voor deze workshops via de aanmeldknop rechts op deze pagina of via jan@aumm.nl. Je kunt een voorkeur voor één van beide workshops opgeven. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de workshop van jouw voorkeur. Dat is echter niet altijd mogelijk.

Een bijdrage in de kosten voor deze workshops is € 10. Dat is inclusief koffie, thee en koek.