workshopreeks je eigen wijze weg. Groeitraining voor volwassenen

Het Aumm Instituut heeft een aantal jaren geleden initiatief in het leven geroepen: de workshopreeks 'je eigenwijze weg, groeitrainingen voor volwassenen'. Deze bijzondere serie workshops van acht dagdelen wordt gegeven op verschillende plaatsen in Nederland door therapeuten die zijn afgestudeerd aan het Aumm Instituut. Kijk op www.jeeigenwijzeweg.nl voor meer informatie.

De workshops zijn interessant voor iedereen die nieuwsgierig is naar het hoe en waarom van hun eigen functioneren. Ook voor mensen die kennis willen maken met het Aumm Instituut, met innerlijk-kindwerk, met lichaamswerk, met meditatie of met groepswerk is de workshop heel geschikt.

De workshops bestaan uit een zorgvuldig opgebouwde cyclus van acht dagdelen waarin je gaandeweg contact leert maken met het kind in jezelf (je gekwetste kind én je natuurlijke kind) en de wijze waarop je in je leven dat deel van je zelf hebt leren beschermen. Je leert er over je conditioneringen en overtuigingen die je hebt opgedaan over jezelf en over de invloed van je opvoeders, je omgeving en je school.

Maar dat is maar het halve verhaal. Want tegelijkertijd leer je hoe je daar steeds meer van los kunt komen, hoe je vrijer in het leven kunt staan door te leren hoe jij als volwassene om kunt gaan met jouw ervaringen als kind. Je leert dat je een keuze hebt! Je wordt niet meer geleefd door oude overtuigingen en invloeden, maar je bepaalt zelf hoe je wilt leven, hoe je vrijer kunt leven en relateren. Je leert hoe je steeds meer je eigen wijze weg kunt gaan, vanuit volwassenheid.

De training is gebaseerd op het boek 'Je eigen-wijze weg. Heel je innerlijk kind', dat is geschreven door Omkar en Divyam.

Op www.jeeigenwijzeweg.nl vind je de plaatsen waar de 'je eigenwijze weg' trainingen worden gegeven. Je kunt onze website in de gaten houden om te zien waar en wanneer de training bij jou in de buurt start. Je kunt ook kijken op Facebook: facebook.com/jeeigenwijzeweg.

Let op: voor aanmelding en informatie over de workshops neem je rechtstreeks contact op met de trainers in jouw regio.

Het volgen van deze workshopreeks geeft geen directe toegang tot de opleiding PRT. Je krijgt na deelname een kortingsbon uitgereikt die je kunt gebruiken om deel te nemen aan een basisworkshop.