de kracht van verbinding: training voor vrouwen

Deze vierdaagse groepstraining is een reis naar binnen, om contact te maken met wie jij in essentie bent. Je essentie is datgene in jou wat er altijd is, waar je geen moeite voor hoeft te doen. 

Elke vrouw brengt een wereld aan wijsheid, liefde en energie mee op aarde. Soms ben je daar de verbinding mee verloren. Heb je geleerd je aan te passen, of leef je naar een bepaald beeld van vrouw-zijn. Terwijl vrouw-zijn een heel natuurlijke staat van zijn is. 

Vaak hebben vrouwen geleerd hun levensenergie te verharden en/of te verzwakken. Als je delen van jezelf en je vrouw-zijn hebt moeten aanpassen, voel je ergens een gemis. 
Problemen waar je dan tegenaan kan lopen zijn: 

- Moeite te ontspannen en rust te voelen 
- Moeite met grenzen
- Eenzaamheid 
- Weinig energie
- Relatieproblemen
- Moeite met in je lichaam aanwezig te zijn

Wat is het verhaal van jouw leven en van jouw innerlijk kind? Welke ideeën over haar lichaam, haar sensualiteit en levenslust heeft zij overgenomen vanuit denkbeelden en overtuigingen van ouders, opvoeders en haar vroegere leefomgeving? Wat is haar verteld en voorgeleefd en welke patronen, overtuigingen en gedragingen zijn daaruit ontstaan? Dit alles is van invloed op hoe jij nu als volwassen vrouw in het leven staat. Hoe je relaties aangaat, met werk omgaat en zorgt voor jezelf. Als je hier bewuster van wordt, ontstaat de mogelijkheid nieuwe wegen in te slaan. 

Juist in de verbinding met andere vrouwen zit de mogelijkheid om te helen. In het vrouwenveld kunnen delen van jou geopend worden die eerder gesloten bleven. 
Het contact met andere vrouwen kan je inspireren, voeden en steunen. Misschien is dat iets wat je niet zo goed kent, en lijkt het je lastig of spannend. We bieden een veilige ruimte om dat te onderzoeken, zodat je nieuwe ervaringen op kunt doen. Je bent niet alleen. Het is heel waardevol dat te ervaren en ontdekken. 

Tijdens deze training zal je in een diepgaand proces komen, waarin je nieuwe antwoorden kan vinden op dat waar je in het dagelijks leven vragen over hebt. We zullen werken met tijd en aandacht, met vertragen. Dit zal je helpen om dieper contact te voelen met jezelf om vandaaruit weer verbinding te ervaren met je eigen wijsheid en kracht. 

Deze vier dagen worden gegeven op een prachtige plek in de natuur. De natuur is een spiegel en hulpbron. Moeder aarde nodigt ons uit te zijn; om te ontspannen en ons vrouw-zijn te vieren.

Je zal verrast staan door de kracht van verbinding, en wat die jou kan brengen.