kerst-workshop 'vier het leven!'

Op 20 december start één van de jaarlijkse hoogtepunten van ons aanbod: de kerstworkshop 'vier het leven'. De kerst is één van de mooiste periodes van het jaar om naar binnen te keren. De wereld valt langzaam stil. We kunnen de tijd nemen om waar te nemen wat zich van binnen afspeelt en verbinding maken met onze levensenergie. Door middel van adem- en lichaamswerk ontladen we wat we wat we niet meer nodig hebt en laden we op met nieuwe levensenergie. Het ademen in warmwater is een bijzondere ervaring. Zo kom je als herboren uit de kerstweek. 

We gaan ook samen genieten, mediteren, lekker eten, verbinden bij het vuur, dansen en het leven vieren.
 
De kerstweek eindigt op eerste kerstdag om 15.00 uur. Dat geeft ook de mogelijkheid om een deel van de kerstperiode met familie of vrienden door te brengen. 

We werken met Primal Rebirth therapie en met elementen uit traumaheling en systemisch werk, en diverse vormen van meditatie zullen langs komen in deze dagen. De warm-waterrebirthing kan een diepe meditatieve ervaring worden en onder andere het geboortetrauma helen. Terug naar je essentie. terug naar je hart. Warm-waterrebirthing is een heerlijke vorm van verbonden ademen, in een z.g. hot-tub. Het water is 38 graden, de temperatuur van de baarmoeder. In de warm-watersessie kun je in contact komen met je natuurlijke zelf, je essentie.

Boekaanrader: De weg uit trauma kun je leren van Omkar en Divyam.