open kerst workshop  'heel je hart....'

Kerstretreat 'heel je hart'.

De weg naar binnen, de weg naar jezelf

Een van de mooiste periodes van het jaar om naar binnen te gaan is de kerstperiode. De wereld valt langzaam stil. We kunnen de tijd nemen om te kijken naar onszelf. Wat houdt je tegen om je leven ten volle te leven? De uitnodiging zal zijn om meer en meer naar binnen te gaan. Tijd, een keuze hebben, steun toelaten, nieuwe ervaringen en hulpbronnen aanboren zodat je naar je natuurlijke zelf kunt terugkeren.

We werken met Primal Rebirth therapie en met elementen uit traumaheling en systemisch werk, en diverse vormen van meditatie zullen langs komen in deze dagen. De warm-waterrebirthing kan een diepe meditatieve ervaring worden en onder andere het geboortetrauma helen. Terug naar je essentie. terug naar je hart. Warm-waterrebirthing is een heerlijke vorm van verbonden ademen, in een z.g. hot-tub. Het water is 38 graden, de temperatuur van de baarmoeder. In de warm-watersessie kun je in contact komen met je natuurlijke zelf, je essentie.

De nacht van 24 en 25 december heet gewijde nacht, wat vroeger de Moedernacht of Geboortenacht was. Symbolischer kan het dus niet! De eerste kerstdag zullen we voor een gedeelte in het wit doorbrengen. De kleur wit staat voor meditatie en sereniteit. Op 1e kerstdag eindigen we rond 15.00 uur.

Natuurlijk is er in deze dagen genoeg ruimte om elkaar te ontmoeten, plezier te hebben, te vieren, te mediteren en te Zijn.

Boekaanrader: De weg uit trauma kun je leren.