basisworkshops & trainingen

We bieden een aantal basisworkshops (variërend in duur van twee tot negen dagen) aan voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen of bepaalde thema's waar ze terugkerend tegenaan lopen in hun leven willen onderzoeken. De workshops zijn geschikt voor mensen die nieuwsgierig zijn naar het hoe en waarom van hun gedrag, en die verder onderzoek willen doen en tools aangereikt willen krijgen om zich persoonlijk te ontwikkelen en meer zicht te krijgen op, soms onbewuste, hindernissen en overtuigingen in hun leven. Deze workshops zijn ieder op zich boeiende ervaringen en tegelijkertijd een mooie kennismaking met Aumm.

Aumm zomerweek: 'jezelf durven zijn'

21 t/m 27 juli 2017

Omkar en Divyam

Het oude achter je laten en herboren worden met een krachtig JA! Een zesdaagse workshop waarin we werken met alles rond het thema 'jezelf durven zijn'. Met warm-waterrebirthing.

 

bekijken

primal intensive: dé Aumm basisworkshop

26 - 29 oktober 2017

Vasna en Auke Shiven

Door welke bril kijk je naar jezelf? Dé Aumm vierdaagse basisworkshop: als je voelt of ervaart dat (beperkende) overtuigingen over jezelf en het leven je verhinderen je oorspronkelijke vrijheid en kracht te leven, is deze workshop iets voor jou. Veel mensen ervaren deze workshop als bijzonder én als intensief.

bekijken

vrouw! terug naar je vrouwelijke essentie

november 2017 - maart 2018

Avrati en Floor

Voor vrouwen is het onderzoek naar de verbinding met moeder, of juist het ontbreken daarvan, een belangrijk thema dat van grote invloed is op de wijze waarop je in het leven staat. Een training van drie maal drie dagen.

 

bekijken

man! terug naar je mannelijke essentie

november 2017 - maart 2018

Han en Shiven

De training 'man!' is een avontuur en een uitdaging voor mannen die zich vanuit hun kracht en kwetsbaarheid willen openen en elkaar eerlijk willen ontmoeten. Een training van drie maal drie dagen.

bekijken

open kerst workshop 'heel je hart....'

21 - 26 december 2017

Omkar en Divyam

De weg naar binnen, de weg naar jezelf

Kerstretreat met meditatie, warm water rebirthing en heling.

bekijken

8e aumm meegafestijn: meeting with friends

27 januari 2018

Op deze dag organiseert het Aumm Instituut in Groningen het 8e Aumm 'meegafestijn'! Kennismakingsworkshops-meditatie-buffet-dansfeest! Ga mee!

bekijken

kennismakingsworkshops Aumm opleiding PRT

27 januari 2018

Vasna en Shiven

Deze korte workshops bieden de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier met Aumm PRT, de trainers en onze manier van werken kennis te maken.

bekijken

introductieworkshop: je eigen wijze weg gaan

2 - 4 maart 2018

Vasna en Auke Shiven

Een tweedaagse workshop. Als volwassen persoon die je nu bent, het kind in jezelf ontmoeten, accepteren en lief gaan hebben. Het brengt eerder ongekende inzichten. 

bekijken