We bieden een aantal basisworkshops (variërend in duur van twee tot negen dagen) aan voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen of bepaalde thema's waar ze terugkerend tegenaan lopen in hun leven willen onderzoeken. De workshops zijn geschikt voor mensen die nieuwsgierig zijn naar het hoe en waarom van hun gedrag, en die verder onderzoek willen doen en tools aangereikt willen krijgen om zich persoonlijk te ontwikkelen en meer zicht te krijgen op, soms onbewuste, hindernissen en overtuigingen in hun leven. Deze workshops zijn ieder op zich boeiende ervaringen en tegelijkertijd een mooie kennismaking met Aumm.

Het volgen van één van deze trainingen geeft, in overleg, ook toelating tot de opleiding PRT (m.u.v. de kennismakingsworkshops). Je kunt je telefonisch of per mail aanmelden voor de verschillende workshops. Via de aanmeldbutton onderaan de rechterkolom van iedere trainingspagina, kun je ons direct een mail sturen.

21 - 25 december 2021 | Vasna en Jan | De Bron 

In deze kerstretraite maken we ruimte om met aandacht bij jezelf te zijn, om zo, in die ruimte, jezelf in alle volheid te ervaren. Zo kunnen we ons overgeven aan de beweging van het leven zelf. Stilte, inquiry, actieve en geleide meditaties vormen de kern. En natuurlijk genieten van goed gezelschap, eten, warmte en vuur. De kerstweek eindigt op eerste kerstdag om 15.00 uur. Dat geeft ook de mogelijkheid om een deel van de kerst met familie of vrienden door te brengen.

25 - 27 februari 2022 | Sajid en Sudasi

Een tweedaagse workshop over het innerlijke kind. Als volwassen persoon die je nu bent, het kind in jezelf ontmoeten, accepteren en lief gaan hebben. Wat voor kind was jij? Was je gelukkig? Was je bang, verdrietig of verward? Welke besluiten heb jij genomen over het leven? Welke overtuigingen over jezelf en het leven heb je toen opgedaan? 

16 maart (18.00 uur) - 20 maart 2022

Vasna van Haalen

Welke invloed heeft jouw geboorte op jouw leven? We onderzoeken in deze workshop hoe de verschillende fasen van jouw geboorte verlopen zijn. We maken gebruik van een warmwaterbad, waarvan het water een temperatuur van 37-38 graden heeft, onze lichaamstemperatuur en de temperatuur van het vruchtwater. Het geeft de mogelijkheid tot een nieuwe geboorte, een nieuwe ervaring en een nieuwe start.

22 - 27 juli 2022

Divyam en Omkar

Het oude achter je laten en herboren worden met een krachtig JA! Een workshop waarin we werken met alles rond het thema 'jezelf durven zijn'. Met warm water rebirthing.

 

20 - 23 oktober 2022

Sajid van Waveren en Hans Ronda

Zit je als man op het goede spoor of wordt het tijd om je leven weer op de rails te zetten? Voor een man is het belangrijk om te weten wat je hebt neer te zetten, wat jouw leven invulling geeft. Wat voedt jouw creativiteit, je levendigheid en jouw energie? Verbinding maken met jouw kracht is ook verbinding maken met wie jij bent en wat jouw unieke bijdrage in de wereld is. 

27 - 30 oktober 2022

Sudasi Joosse en Sadaya Goebertus

Elke vrouw brengt een wereld aan wijsheid, liefde, energie en essentiële kwaliteiten mee op aarde. Mogelijk ben je daar gedurende je leven de verbinding wat mee verloren of heb je geleerd je aan te passen waardoor de glans van deze kwaliteiten misschien is afgenomen. Door de ontwikkeling van meisje naar vrouw vanuit verschillende levensfasen te onderzoeken kan je opnieuw in contact komen met jouw eigenheid en jouw bijzonderheid. 

27 - 30 oktober 2022

Vasna en Jan | De Bron

Door welke bril kijk je naar jezelf? Dé Aumm vierdaagse basisworkshop: als je voelt of ervaart dat (beperkende) overtuigingen over jezelf en het leven je verhinderen je oorspronkelijke vrijheid en kracht te leven, is deze workshop iets voor jou. Veel mensen ervaren deze workshop als bijzonder én als intensief.