Op zaterdag 1 februari 2020 organiseert het Aumm Instituut in het Platform theater te Groningen het 10e Aumm meegafestijn.

We nodigen iedereen uit die zichzelf en Aumm een warm hart toedraagt, of gewoon nieuwsgierig is, om deel te nemen aan één van beide workshops, de meditatie, het buffet en aan het dansfeest. Of aan een combinatie ervan natuurlijk.

's Ochtends en 's middags is er een innerlijk kind workshop voor hen die meer willen weten over de Aumm opleiding PRT. Er is veel tijd en ruimte om je alle informatie te geven, om ons vragen te stellen, om kennis te maken maken, om sfeer te proeven en om te ervaren.

Deze workshops zijn bedoeld voor mensen die Aumm nog niet zo goed kennen, en willen kennismaken met de Aumm. Dus als je vrienden, familie of bekenden hebt die geïnteresseerd zijn, kun je ze op deze workshops wijzen. Geef je wel van te voren op. Geef dan ook aan of je 's ochtends of 's middags wilt komen. We delen in op volgorde van aanmelding. We kunnen je voorkeur dus niet garanderen, maar doen wel ons best om die te volgen.

Voor het buffet en het dansfeest nodigen we iedereen uit die zich verbonden voelt met Aumm of met ons en ons werk. Om samen te dansen, feest te vieren en elkaar te ontmoeten.

Het meegafestijn wordt gehouden in Het Platformtheater, Boterdiep 46 te Groningen. Meer info: www.platformtheater.nl

Meer informatie over het meegafestijn lees je hier.