Op deze pagina lees je hoe je je kunt aanmelden voor een training of workshop. Aumm Instituut bestaat uit Aumm (Beroeps-) opleiding PRT en Aumm Verdieping en Professionalisering. Beide delen hebben een eigen secretariaat. 

aanmelding (beroeps-) opleiding PRT

Je kunt je aanmelden voor de opleiding PRT of voor een basisworkshop door ons te bellen, te schrijven of te e-mailen. Je kunt ook de aanmeldknop op iedere traningspagina daarvoor gebruiken. We sturen je dan een aanmeldingsformulier en onze algemene voorwaarden toe. Nadat je die teruggestuurd hebt, mailen we je een deelnamebevestiging met alle informatie en de routebeschrijving. Soms is een (telefonische) intake zinvol. Dat laten we je dan weten.

Om goed te kunnen inschatten of de opleiding PRT bij jou past stellen we als voorwaarde dat je minimaal een workshop of training bij ons gevolgd hebt. Dat kan de zomerweek, de kerstweek, de primal intensive, het introductieweekend of de training man! of vrouw! zijn. Dat doen we omdat dit jou de gelegenheid geeft om ons en onze manier van werken te leren kennen en het geeft ons de gelegenheid om jou te leren kennen. Je verbindt je tenslotte vaak voor meerdere jaren en dan is het belangrijk om een weloverwogen besluit te nemen.

Het is zinvol om ons te bellen of te mailen om te overleggen welk traject het beste bij jou past.

Voor de opleiding PRT en de meeste basisworkshops (en voor de vierdejaars praktijkmodules psychopathologie en 'je eigen praktijk') kun je contact opnemen met Aumm beroepsopleiding PRT. Ons secretariaat is geopend op woensdag en donderdag van 9.30 tot 12.00 uur en is bereikbaar onder nummer 050-5013018 of ons mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de Zomerweek en de Kerstweek kun je je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0595-423023. Het secretariaat is meestal bereikbaar op dinsdag van 16.30 – 18.30 uur en op woensdag- en donderdagochtend van 9.30 – 12.00 uur.

aanmelding verdiepings en professionaliseringtrainingen, workshops en supervisie

Voor Aumm verdieping en professionalisering kun je je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0595-423023. Je kunt ook de aanmeldknop op iedere traningspagina daarvoor gebruiken. Het gaat om de volgende trainingen en workshops: de zomerweek, de kerstweek, alle trainingen en workshop betreffende traumaheling, familieopstellingen, 'essencework', relatietherapie en supervisie. Het secretariaat is meestal bereikbaar op dinsdag van 16.30 – 18.30 uur en op woensdag- en donderdagochtend van 9.30 – 12.00 uur. Na opgave krijg je een bevestiging toegestuurd, met de wijze van betaling, de algemene voorwaarden, routebeschrijving en alle overige informatie.

Als je vragen hebt over een workshop, een training of je aanmelding aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.