Op deze pagina lees je hoe je je kunt aanmelden voor een training of workshop.

aanmelding

Je kunt je aanmelden door ons te bellen, te schrijven of te e-mailen. Je kunt ook de aanmeldknop op iedere traningspagina daarvoor gebruiken. We sturen je dan een aanmeldingsformulier en onze algemene voorwaarden toe. Nadat je die teruggestuurd hebt, mailen we je een deelnamebevestiging met alle informatie en de routebeschrijving. Soms is een (telefonische) intake zinvol. Dat laten we je dan weten.

Om goed te kunnen inschatten of de opleiding PRT bij jou past stellen we als voorwaarde dat je minimaal een workshop of training bij ons gevolgd hebt. Dat kan de zomerweek, de primal intensive, het introductieweekend, het geboorteblok, of de mannen- of vrouwenvierdaagsen. Dat doen we omdat dit jou de gelegenheid geeft om ons en onze manier van werken te leren kennen en het geeft ons de gelegenheid om jou te leren kennen. Je verbindt je tenslotte vaak voor meerdere jaren en dan is het belangrijk om een weloverwogen besluit te nemen.

Het kan zinvol zijn om ons te bellen of te mailen om te overleggen welk traject het beste bij jou past.

Voor de opleiding PRT en basisworkshops, familieopstellingen, het geboortewerk en de workshops of opleiding traumatherapie en familieopstellingen & systemisch werk kun je contact opnemen met Aumm, Instituut voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Ons secretariaat is geopend op woensdag en donderdag van 9.30 tot 12.00 uur en is bereikbaar onder nummer 050-5013018 of ons mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

aanmelding voor workshops van Vasumati en Sandipa Restrepo en supervisie kun je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0595-423023. Je kunt ook de aanmeldknop op iedere traningspagina daarvoor gebruiken. Het secretariaat is meestal bereikbaar op dinsdag van 16.30 – 18.30 uur en op woensdag- en donderdagochtend van 9.30 – 12.00 uur. Na opgave krijg je een bevestiging toegestuurd, met de wijze van betaling, de algemene voorwaarden, routebeschrijving en alle overige informatie.

Als je vragen hebt over een workshop, een training of je aanmelding aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.